ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΜΕΤΕ
Τα νέα του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ TRT

Ιστοσελίδα www.turkishgreeknews.org    2-2-2010

Η Συμβουλευτική Επιτροπή των Τούρκων της Δυτικής Θράκης βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να μιλήσει στον τουρκικό τύπο για τα προβλήματά τους.

Τα μέλη της Επιτροπής επισκέφθηκαν τη Διεύθυνση του Ιδρύματος Ραδιοφωνίας και Τηλερόρασης της Τουρκίας στην İstanbul όπου εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους που πάντοτε αισθάνθηκαν την TRT στο πλευρό τους στη δίκαια υπόθεσή τους.

Ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής των Τούρκων της Δυτικής Θράκης και εκλεγμένος μουφτής της Ξάνθης Ahmet Mete, ο εκλεγμένος μουφτής της Κομοτηνής İbrahim Şerif, ο γενικός πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Δυτικής Θράκης Ferruh Özkan και τα μέλη των Τουρκικών Ενώσεων έγιναν δεκτοί από τον διευθυντή της TRT-İstanbul Şakir Özbek.

Ο Ahmet Mete, δήλωσε ότι δεν είναι αρκετό το ενδιαφέρον που τους δείχνουν τα μέσα ενημέρωσης προσκαλώντας τον τουρκικό τύπο στη Δυτική Θράκη για να δει τα προβλήματά τους επί τόπου.

«Εμείς προσπαθούμε να διατηρήσουμε την τουρκική ταυτότητα στην Ελλάδα όμως οι Ρωμιοί πολίτες που ζουν εδώ δεν έχουν τα ίδια προβλήματα. Η Ελλάδα εξακολουθεί να αψηφεί εμένα και τον μουφτή της Κομοτηνής και στις θέσεις μας κάθονται άλλοι», είπε μεταξύ άλλων ο Mete.

Επίσης ευχαρίστησε την TRT για την υποστήριξη που παρέχει εδώ και χρόνια στους Τούρκους της Δυτικής Θράκης.

Ο Şakir Özbek από την πλευρά του εκτίμησε ότι η TRT είναι η φωνή όχι μόνο των Τούρκων της Δυτικής Θράκης αλλά ολόκληρου του τουρκικού κόσμου.

Σχόλιο :  Πραγματικά, πολύ μεγάλο το πρόβλημα των μουφτήδων. Μόνο που αποτελεί πρόβλημα για την Τουρκία και τα παπαγαλάκια της.

Advertisement

Χωρίς σχόλια to “ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ TRT”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: